dom_NOWY SĄCZ

Projekt: Przestrzeń prywatna 
Lokalizacja:  Nowy Sącz, Polska
Rok: 2015
Rozmiar: 450m2

Głównym założeniem projektu była zmiana układu funkcjonalnego wnętrza, co wiązało się z koniecznością likwidacji części ścian działowych. Połączono ze sobą przestrzenie znajdujące się po dwóch stronach klatki schodowej, która stała się najbardziej reprezentacyjnym elementem domu.

Projekt w całości obejmował 4 kondygnacje budynku w zakresie koncepcji, jak i rysunków wykonawczych.

Ustawienia zaawansowane
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać za pośrednictwem Twojej przeglądarki informacje z określonych usług, zazwyczaj w postaci plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na komfort korzystania z naszej witryny i oferowanych przez nas usług.