sala konferencyjna_NOKIA

Projekt: Powierzchnia biurowa
Lokalizacja:  Kraków, Polska
Rok: 2017
Rozmiar: 70m2

Opracowano projekt koncepcyjny oraz wykonawczy wnętrza sali konferencyjnej firmy NOKIA w Krakowie. Przestrzeń oprócz funkcji konferencyjnej, miała umożliwiać prezentację nowych produktów firmy, poprzez liczne standy i ekrany multimedialne.

Stworzono nowoczesną przestrzeń uwzględniającą kolorystykę marki.

Ustawienia zaawansowane
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać za pośrednictwem Twojej przeglądarki informacje z określonych usług, zazwyczaj w postaci plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na komfort korzystania z naszej witryny i oferowanych przez nas usług.