The Clinic_BROWARY WARSZAWSKIE

Projekt: Klinika medycyny estetycznej
Lokalizacja:  Warszawa, Polska
Rok: 2022
Powierzchnia: 390m2

Projekt wnętrza kliniki medycyny estetycznej to chęć wpisania nowoczesnej architektury w istniejącą tkankę historyczną. Zestawiono minimalistyczne elementy światowego wzornictwa, wpisując je w zabytkową formę budynku dawnego Laboratorium, zlokalizowanego na terenie kompleksu Browary Warszawskie. Proste formy wykończone wysokiej jakości materiałami wzbogacono detalem, nadającym wnętrzom wyrafinowanego charakteru. Całość wpisuje się w ideę nowoczesnej dzielnicy, korzystającej ze współczesnego designu i czerpiącej z piękna swej historii.

Projekt utrzymany jest w stonowanej kolorystyce. Marmurowy spiek zestawiony został z ciemnym, czekoladowym drewnem. Pojawiająca się sztukateria nadaje indywidualnego charakteru oraz nawiązuje do historii przestrzeni istniejącej. Nowoczesne i jednocześnie klasyczne rozwiązania tworzą wyjątkowy styl wnętrz kliniki.

Ustawienia zaawansowane
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać za pośrednictwem Twojej przeglądarki informacje z określonych usług, zazwyczaj w postaci plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na komfort korzystania z naszej witryny i oferowanych przez nas usług.